به گزارش سپهر بردسیر، جعفر رودری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان اظهار کرد: رشد اقتصادی ۷/۷ درصدی هدفگذاری شده برای این استان در سال ۱۴۰۱، با اتکا به روشهای دانشبنیانی، استفاده از روشهای جدید علمی برای افزایش تولید در استان و ارتقای بهرهوری و همچنین مبتنی بر اشتغالزایی با رویکرد افزایش سهم اشتغال در فعالیتهای نوین اقتصادی و دانشبنیان و تغییر رویکرد از اشتغال کارمندی و مستخدمی به کارافرینی، تحقق خواهد یافت.
رودری همچنین با ارائه تصویری کلی از استان کرمان و شاخصهای کلیدی استان گفت: یکی از اقدامات کلان سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بهعنوان سازمان فرابخشی و تخصصی، تنظیم برنامه رشد اقتصادی سالانه است که در سال گذشته رشد اقتصادی استان ۴ درصد هدفگذاری شده بود و برآورد مرکز آمار نیز بیانگر تحقق این میزان رشد در سال گذشته بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان در ادامه افزود: سهم اشتغال بخش کشاورزی در این استان بر اساس طرح نیروی کار مرکز آمار ایران در سال۱۴۰۰، ۳۸ درصد است که رتبه اول کشور را دارد. سهم بخش صنعت نیز ۲۲ درصد و سهم بخش خدمات ۴۰ درصد است.
وی همچنین با ارائه برآورد ترکیب و ساختار جمعیت و نیروی انسانی استان کرمان در سال ۱۴۰۰، از افزایش ۲۱۹۷۱ نفری تعداد شاغلان استان در سال گذشته پس از دو سال متوالی کاهش خبر داد و گفت: استان کرمان پنجمین استان کشور به لحاظ خالص اشتغال ایجاد شده است.
رودری سپس از تشریح برنامه اجرایی اقتصاد دانشبنیان در شورای راهبری فناوری و تولید دانشبنیان استان خبر داد و افزود: میانگین سهم ارزش افزوده محصولات صنعتی با فناوری بالا و متوسط به بالا از کل صنایع استان کرمان طی سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۷ به میزان ۱۴ درصد بوده، در حالیکه این شاخص برای کل کشور ۲۹ درصد بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان از تعهد این سازمان به ایجاد ۶۰۳۷۴ فرصت شغلی جدید در استان طی سال جاری خبر داد.
انتهای پیام/