سالاری معاون فنی معاونت دانشگاه علوم پزشکی کرمان در بردسیر:
تامین سلامت غذا از مزرعه تا سفره یک مسئله مهم در رابطه با پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذاست

سالاری معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: تامین سلامت غذا از مزرعه تا سفره یک مسئله مهم در رابطه با پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذاست.
کارگاه استانی بیماری های منتقله از آب و غذا در بردسیر

به گزارش آسمان‌بردسیر، روابط عمومی مرکز بهداشت و درمان شهرستان بردسیر نوشت: سالاری معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در کارگاه استانی بیماری های منتقله از آب و غذا  که در شهرستان بردسیر برگزار شد، اهمیت شناسایی، گزارش دهی و اقدام به هنگام طغیان بیماری های منتقله از آب غذا را تشریح کرد.

 

وی گفت: امروزه با توجه به تسهیل در مسافرت ها، جابجایی جمعیت ها به دلایلی همچون خشکسالی و تجارت تولیدات غذایی در سراسر دنیا احتمال شیوع بیماری های منتقله از آب و غذا افزایش یافته که در این خصوص کارشناسان مبارزه با بیماری ها بایستی هوشیارانه و با حساسیت عمل نمایند.

 

سالاری تامین سلامت غذا از مزرعه تا سفره را یک مسئله مهم دانست و افزود: تامین سلامت غذا از مزرعه تا سفره یک مسئله مهم در رابطه با پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذاست که نیاز به هماهنگی های بین بخشی دارد.

 

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: ثبت و گزارش دهی این بیماری ها با توجه به خصلت بالا بودن تعداد مبتلایان دارای اهمیت ویژه ای برای پیشگیری از مرگ و میر خصوصا در مواجهه با بیماری وباست.

 

دکتر صحبتی مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز  اهداف برگزاری کارگاه بیماریهای منتقله از آب و غذا را ارتقاء سطح سلامت جامعه، کاهش ابتلا و پیشگیری از مرگ و میر  خواند و گفت با توجه به تاریخچه خسارت و تلفات بالای بیماری های منتقله از آب و غذا ،پیشگیری ازاین  بیماری ها در کنار واکسیناسیون از اهمیت ویژه ای برخورداراست.

 

وی افزود: بر اساس شرایط جغرافیایی وبا، تب تیفویید و بوتولیسم در نظام مراقبت قابل گزارش دهی هستند که مهم ترین آنها وباست و غفلت از آنها منجر به طغیان های شدید و خطرناک می شود.

 

محمدرضا احمدپور مدیرگروه سلامت محیط و کار و کارشناسان ستادی شهرستان ها نیز در این کارگاه عوامل محیطی در ارتباط با بیماری های منتقله از آب و غذا را تشریح و توجه به همه عوامل محیطی را برای پیشگیری وکنترل بیماری ضروری دانست.

 

در این کارگاه کارشناسان مربوطه تشخیص های آزمایشگاهی، نمونه گیری و کنترل طغیان ها، اقدامات و عملکرد شهرستان ها در کنترل طغیانهای گذشته  را شرح داده شد.

 

انتهای پیام/

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبرگرافــــ...

آسمان بردسیر
آسمان بردسیر
آسمان بردسیر
آسمان بردسیر
آسمان بردسیر

تماشا کنید...

آخرین اخبار