محمدرضا وحیدی افزود: در نشستی با مدیر اهل کشور چین شرکت مدیران‌خودرو در بم، اعلام شد که دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها نیازهای تکنولوژی این کارخانه را برطرف نمی‌کنند که بتوانند برای آن‌ها شغل ایجاد کنند که این موضوع یک نقص جدی محسوب می‌شود.

 

وی ادامه داد: عمدتاً خودروسازان اعلام می‌کنند که یا نیروی کارگر ماهر وجود ندارند و یا اینکه با تکنولوژی‌های روز آشنا نیستند.

 

وحیدی اضافه کرد: پس از شنیدن این صحبت‌ها مقرر شد کارگروهی متشکل از دانشگاه باهنر و سایر دانشگاه‌ها تشکیل و برنامه‌ریزی شود که از اوایل مهرماه سال‌جاری از ۱۳۵ واحد درسی مقطع کارشناسی ۴۰ واحد آن متناسب با نیاز صنایع و با تدریس اساتیدی از صنایع مدنظر در نظر گرفته شود.

 

وی گفت: از طرف دیگر به نظر می‌رسد آموزش‌های ارائه شده توسط سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای نیز دردی از بنگاه‌های ما درمان نمی‌کند و باید کارگاه‌های آموزشی متناسب با نیازسنجی آموزشی در زمینۀ مهارتی برگزار شود.

 

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان در نشست کمیسیون سرمایه‌گذاری و امور زیربنایی اتاق کرمان خاطرنشان کرد: در استان کرمان باید رویکرد متفاوتی در آموزش و اشتغال وجود داشته باشد زیرا سرمایه‌گذاری‌ها انجام شده اما به دلیل نبود نیروی انسانی از ظرفیت کامل این سرمایه‌گذاری‌ها به خوبی استفاده نمی‌شود.

 

وی با اشاره به تغییر مداوم بخشنامه‌های مربوط به قوانین و مقررات در کشور بیان کرد: بخش خصوصی و سرمایه‌گذار ممکن است از همۀ آن‌ها اطلاع نداشته باشد که پیشنهاد می‌شود فرآیندهای ارائۀ خدمات به سرمایه‌گذاران ساماندهی و الکترونیکی شود.