آسمان بردسیر به نقل از ایرنا، استاندار جدید کرمان گفت: دیار کریمان را سرزمین فرصتها و بهشت بالقوه سرمایه گذاری در سطح کشور و منطقه می دانم و آنچه ما به دنبال آن هستیم توسعه پایدار و متوازن در جای جای استان و در همه شهرستانهاست.
محمدعلی طالبی که عصر امروز ( یکشنبه) با تایید هیات دولت به عنوان استاندار جدید کرمان انتخاب شد، دقایقی پیش در گفت و گوی تلفنی با خبرنگار ایرنا افزود: توسعه پایدار بال مهمی به نام مشارکت مردمی دارد و ما امیدواریم با جلب مشارکت همه اقشار مردمی در بخش های مختلف در راستای توسعه پایدار استان گام برداریم.
وی اظهار داشت: به سوی همه نخبگان و نیروهای توانمند و موثر استان کرمان دست یاری دراز می کنم و امیدوارم برای یک جهاد مقدس که توسعه، آبادانی و پیشرفت استان است خودشان را فارغ از همه نگاه ها و سلایق که ممکن است در ما وجود داشته باشد آماده کنند تا زبانی مشترک برای توسعه و پیشرفت استان، رفع محرومیت ها و ارتقای سطح زندگی و رفاه مردم در همه نقاط استان پیدا کنیم.
محمدعلی طالبی استاندار جدید کرمان تصریح کرد: این استان سرشار از ظرفیت های بالقوه و بالفعل در بخش های مختلف است، یعنی یک اقلیم متفاوت و متنوع که بخش کشاورزی استان را به بخشی حائز اهمیت و متمایز از خیلی از مناطق کشور تبدیل کرده و همچنین ظرفیت های زیادی در حوزه صنایع و معادن دارد.
وی ادامه داد: کرمان در حوزه گردشگری نیز ظرفیت های بسیار زیادی در اختیار دارد که باید به شکل مناسب از آنها استفاده شود.
توزیع مناسب ظرفیتهای اقتصادی
طالبی بیان کرد: آنچه امروز در کرمان به عنوان کاستی ها و موانع توسعه شناخته می شود یا مشکلاتی که در بخشهایی از پهنه های جغرافیایی استان شاهد آنها هستیم، همچنین برخی بیعدالتیهایی که در توزیع منابع و امکانات مشاهده می شود ناشی از توزیع نامناسب ظرفیت های اقتصادی استان در این بخش هاست.
وی ادامه داد: به اعتقاد من با توجه به جایگاه استان، برخورداری از منابع غنی و همچنین اتکای نیروی انسانی قوی و پای کار، کرمان می تواند در قالب برنامههای کوتاه و میان مدت بخشی از این کاستی ها و کمبودها را که ما در برخی مناطق استان شاهد آنها هستیم جبران کند.
استاندار جدید کرمان با بیان اینکه ناترازی هایی نیز در حوزه اقتصاد استان کرمان مشاهده می کنیم تصریح کرد: سهم بخش کشاورزی استان در ایجاد اشتغال بسیار بالاتر از متوسط کشوری است، از طرفی سهم ایجاد اشتغال در بخشهای صنعت و معدن و همچنین خدمات کمتر از متوسط کشوری است.
وی گفت: ما باید با روش های نوین کشاورزی بتوانیم هم تولید را افزایش دهیم و کشاورزی را متنوع سازیم و هم بخشی از نیروی کاری را که امروز در کشاورزی سنتی و کم بازده هستند با ایجاد ظرفیت هایی که در بخش های صنعت و معدن و خدمات به وجود می آوریم هدایت کنیم.
طالبی نامید کرد: باید با تمرکز علمی بر داشتههای استان، ارزش افزوده بهتری را در اقتصاد استان ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: با توجه به رویکرد دولت و حمایتی که از ناحیه دستگاه های مختلف تاثیرگذار مانند وزارتخانهها و سازمان های دولتی در مرکز ایجاد شده،همچنین با عنایت به همگرایی و تعاملی که بین نیروهای موثر استان، نمایندگان مجلس و دستگاه های استانی دولتی و غیردولتی فراهم است، در این مسیر گام بر میداریم و امید که اهالی استان نیز در بازه زمانی کوتاه و میان مدت شاهد پیشرفت و آبادانی هر چه بیشتر استان باشند.