به گزارش آسمانبردسیر، تسنیم نوشت: میتینگ سالانه مجاهدین خلق روز گذشته در مقر این گروهک در اورسوراواز در شمال پاریس در شرایطی برگزار شد که این شهر در روزهای گذشته شاهد اعتراضات گسترده در واکنش به قتل یک نوجوان سیاهپوست از سوی پلیس است و تاکنون بیش از 1000 نفر دستگیر شدهاند.
پلیس پاریس روز 30 خرداد در اطلاعیهای برگزاری میتینگ منافقین در این شهر را ممنوع اعلام کرده بود اما دادگاهی در فرانسه با لغو این ممنوعیت اجازه برگزاری نشست آنها را داد و روز گذشته با حضور تعدادی از اعضای این گروهک و سخنرانی مریم رجوی سرکرده مجاهدین خلق و برخی مقامات سابق دولتهای اروپایی و آمریکا برگزار شد.
نکته جالب توجه در این میتینگ، حضور گسترده مسئولان دولت سابق آمریکا بود؛ مایک پنس معاون اول، مایک پمپئو وزیر امور خارجه و جان بولتون معاون امنیت ملی ترامپ از مهمانان این نشست بودند.
البته حضور اعضای دولت دونالد ترامپ کنار منافقین مسبوق به سابقه است؛ جان بولتون از چهرههای رادیکال میان جمهوریخواهان آمریکا، بارها مهمان نشست منافقین بود و پمپئو 16 مه 2022 با حضور در آلبانی با «مریم رجوی» سرکرده گروهک تروریستی منافقین دیدار کرد و خود را عضوی از این گروه خواند.
البته شرکت مسئولان ضدایرانی سابق کشورها در این نشستها بیمزد نیست! براساس گزارش شبکه انبیسی در سال 2018، جان بولتون تا آن زمان 180 هزار دلار از منافقین بابت سخنرانیهای خود دریافت کرده بود، همچنین برای سخنرانی در اجلاس سال 2017، 40 هزار دلار به وی پرداخت کرده بودند.
علاوه بر حضور سران سابق دولتهای اروپایی و آمریکا بهازای دریافت مبالغی هنگفت، منافقین هرساله افرادی با تابعیتهای مختلف را بهازای دریافت غذای گرم و یا دانشجویانی از کشورهای اروپای شرقی را بهبهانه تور رایگان بازدید از پاریس برای پررونق نشان دادن تجمع، اجاره میکردند و به محل میتینگ میآوردند.
اجلاس سالانه این گروهک تروریستی در شرایطی برگزار میشود که در هفته گذشته مقر مجاهدین خلق در آلبانی موسوم به کمپ اشرف3، دوبار از سوی پلیس ضدتروریستی آلبانی مورد حمله قرار گرفت و وسایل الکترونیکی و تجهیزات سایبری این گروهک ضبط شد. «ادی راما» نخست وزیر آلبانی در مصاحبه با اشپیگل آلمان گفت که “اگر مجاهدین خلق میخواهند با ایران بجنگند، باید خاک ما را ترک کنند چراکه آلبانی هیچ قصدی برای جنگیدن با ایران ندارد و مایل نیستیم هیچکسی از مهماننوازی ما سوءاستفاده کند”.
بعد از حمله پلیس آلبانی به اردوگاه اشرف3، دولت آمریکا ضمن حمایت از حق آلبانی برای تحقیق درباره فعالیتهای غیرقانونی در خاک خود، اعلام کرد که آمریکا سازمان مجاهدین خلق را یک جنبش اپوزیسیون دموکراتیک بادوام و مناسب بهنمایندگی از مردم ایران نمیداند و از سوءاستفاده این سازمان از اعضای خود ابراز نگرانی کرد!
گروهک منافقین در طول چهار دهه حیات خود بعد از پیروزی انقلاب همواره حیاتی پر فراز و نشیب برای کشورهای اروپایی داشته است؛ از ورود به لیست گروههای تروریستی در آمریکا و اتحادیه اروپا تا خروج از این فهرستها و مورد تفقد قرار گرفتن از سوی دولتمردان کشورهای غربی و همچنین دستگیری مریم رجوی در سال 2003 در پاریس و سپس آزادی وی، نشان میدهد که این سازمان اگرچه بهزعم خود این کشورها ماهیت دموکراتیک ندارد اما برای فشار بر ایران و انجام اقدامات تروریستی گزینه مناسبی است و بهرغم حملات پلیس آلبانی و به هلاکت رسیدن اعضای آن در این دست حملات که پیشتر در زمان حضور در کمپ لیبرتی در عراق بارها شاهد آن بودند، به حیات مزدورانه خود ادامه خواهند داد.
انتهای پیام/