به گزارش آسمانبردسیر، روابط عمومی مرکز بهداشت و درمان شهرستان بردسیر نوشت: سالاری معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در کارگاه استانی بیماری های منتقله از آب و غذا که در شهرستان بردسیر برگزار شد، اهمیت شناسایی، گزارش دهی و اقدام به هنگام طغیان بیماری های منتقله از آب غذا را تشریح کرد.
وی گفت: امروزه با توجه به تسهیل در مسافرت ها، جابجایی جمعیت ها به دلایلی همچون خشکسالی و تجارت تولیدات غذایی در سراسر دنیا احتمال شیوع بیماری های منتقله از آب و غذا افزایش یافته که در این خصوص کارشناسان مبارزه با بیماری ها بایستی هوشیارانه و با حساسیت عمل نمایند.
سالاری تامین سلامت غذا از مزرعه تا سفره را یک مسئله مهم دانست و افزود: تامین سلامت غذا از مزرعه تا سفره یک مسئله مهم در رابطه با پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذاست که نیاز به هماهنگی های بین بخشی دارد.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: ثبت و گزارش دهی این بیماری ها با توجه به خصلت بالا بودن تعداد مبتلایان دارای اهمیت ویژه ای برای پیشگیری از مرگ و میر خصوصا در مواجهه با بیماری وباست.
دکتر صحبتی مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز اهداف برگزاری کارگاه بیماریهای منتقله از آب و غذا را ارتقاء سطح سلامت جامعه، کاهش ابتلا و پیشگیری از مرگ و میر خواند و گفت با توجه به تاریخچه خسارت و تلفات بالای بیماری های منتقله از آب و غذا ،پیشگیری ازاین بیماری ها در کنار واکسیناسیون از اهمیت ویژه ای برخورداراست.
وی افزود: بر اساس شرایط جغرافیایی وبا، تب تیفویید و بوتولیسم در نظام مراقبت قابل گزارش دهی هستند که مهم ترین آنها وباست و غفلت از آنها منجر به طغیان های شدید و خطرناک می شود.
محمدرضا احمدپور مدیرگروه سلامت محیط و کار و کارشناسان ستادی شهرستان ها نیز در این کارگاه عوامل محیطی در ارتباط با بیماری های منتقله از آب و غذا را تشریح و توجه به همه عوامل محیطی را برای پیشگیری وکنترل بیماری ضروری دانست.
در این کارگاه کارشناسان مربوطه تشخیص های آزمایشگاهی، نمونه گیری و کنترل طغیان ها، اقدامات و عملکرد شهرستان ها در کنترل طغیانهای گذشته را شرح داده شد.
انتهای پیام/