وی افزود: همچنین در افراد و متولیان امر دعوت کردهایم تا در این جلسات تخصصی حاضر شوند و گزارشهای خود را در زمینه عفاف و حجاب به کمیسیون فرهنگی ارائه بدهند. دیدار چهره به چهره با برخی از مسئولان ذی ربط و همکاری با شورای فرهنگ عمومی از دیگر اقداماتی بوده است که در چندماه گذشته در دستور کار کمیسیون فرهنگی قرار گرفته تا بتوانیم در حوزه عفاف و حجاب، به مدلی جامع، فرهنگی و اثربخش دست پیدا کنیم.
منتظری با اشاره به قوانین مرتبط با حوزه عفاف و حجاب ادامه داد: در حوزه قوانین مرتبط با این حوزه نیز با دستگاههایی مانند وزارت کشور، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیروی انتظامی و دیگر دستگاههایی که به هر نحوی در این زمینه ایفای نقش میکنند، جلساتی را برگزار کردهایم تا اگر قوانین مرتبط با حوزه عفاف و حجاب نیاز به بازنگری داشته باشد، اصلاحات آن را در دستور کار قرار دهیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: درحال حاضر کمیتهای تخصصی برای موضوع عفاف و حجاب در کمیسیون فرهنگی تشکیل شده و تا بدین لحظه، تصمیم جدیدی برای این حوزه در کمیسیون فرهنگی گرفته نشده است. فعلا جلسات تخصصی و کارشناسی درحال برگزاری است تا بتوانیم به مدلی جامع و کامل دست پیدا کنیم.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی درباره میزان اثربخشی قوانین و ساز و کارهای موجود برای موضوع عفاف و حجاب گفت: قوانین و ساز و کار موجود مرتبط با موضوع عفاف و حجاب، پاسخگو نیست به همین دلیل در بعد فرهنگی باید تقویت شود و در بعد قانونی نیز باید به دنبال خلاءهای قانونی باشیم. به طور کلی باید در روشها، تاکتیکها و شیوهها تجدید نظر شود.
منتظری با بیان اینکه در حوزه حجاب باید روشهای اقناعی در نظرگرفته شود، اضافه کرد: تا زمانی که فرد نسبت به موضوع عفاف و حجاب اقناع نشود و در هم بینشی به نتیجه نرسیم، قطع به یقین در همراهی با مشکل مواجه میشویم. ما باید با نسل جوان با ادبیات خودش ارتباط بگیریم و نمیتوانیم با ادبیات کهنسالان با آنها صحبت کنیم. درواقع ما باید دغدغهها و حرفهای جوانان را گوش کنیم تا بتوانیم به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.
انتهای پیام/