هشدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان:
در آینده نه چندان دور اُمیکرون در کرمان شعله‌ور می‌شود/توجه ویژه به بهداشت محیط مناطق سیل‌زده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان تاکید کرد: انتطار شعله ور شدن اُمیکرون در آینده ای نه چندان دور را داشته باشید.
امیکرون
واکسنبه گزارش سپهر بردسیر، حمیدرضا رشیدی نژاد در ستاد مقابله با کرونای استان کرمان با تشریح وضعیت کرونایی استان های همجوار گفت: مریض های سرپایی هفته قبل نسبت به هفته ماقبل حدود ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است ضمن آن‌که مثبت شدن تست های تشخیصی کرونا ۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش یافته است بنابراین زنگ خطر اُمیکرون برای همه ما به صدا در آمده است.

وی افزود: دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان خود را برای سناریوی نسبتا شدید آماده کرده اند.

۲۶۰ بیمار در بیمارستان های استان بستری هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آمار بیماران کرونایی در استان اظهار کرد: تا شب گذشته ۲۶۰ بیمار در بیمارستان های استان بستری هستند که تست تشخیصی کرونای ۹۰ نفر آنها مثبت است و ۴۰ نفر آنها در ICU و ۱۵ نفر نیز تحت ونتیلاتور هستند اما با توجه به افزایش بیماران سرپایی، احتمالا دو هفته آینده پیامدهای آن را خواهیم دید.

وی به تشریح روند اوج گیری اُمیکرون در نیا عنوان کرد: روند اوج گیری بیماری اُمیکرون در سطح دنیا یک دفعه ای و آسانسوری است به طوری که با شیب کمی شروع می شود و ناگهان افزایش پیدا می کند.

رشیدی نژاد با بیان اینکه دست همه را می بوسم تا در ادامه راه را همچنان گذشته ما را همراهی کنند، تصریح کرد: خانه به خانه در حاشیه ها مراجعه می کنیم و برای تزریق واکسن ترغیب می کنیم.

در حال حاضر از جمعیت گروه هدف ۱۸ درصد نوبت سوم واکسن را دریافت کرده اند

وی واکسیناسیون در ابتلا، شدت و وخامت بیماری را موثر دانست و گفت: در حال حاضر از جمعیت گروه هدف ۱۸ درصد آنها نوبت سوم، ۸۴ درصد دز اول و ۷۵ درصد نوبت دوم واکسن کرونا تزریق کرده اند و به لحاظ آماری دانشگاه های علوم پزشکی کرمان و رفسنجان بیشترین تزریق واکسن داشته اند.

دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: ۶۶ درصد اتباع بیگانگان نیز واکسینه شده اند باتوجه به اینکه این افراد ۱۱ درصد جمعیت استان را در بر دارند.

وی با اشاره به وقوع سیل در جنوب استان کرمان و مشکلات بهداشتی که در پی داشته اظهار کرد: در جنوب استان به بهداشت محیط و مسائل آب آشامیدنی آنها باید توجه شود و با شیوع هر بیماری ممکن روند شیوع و درمان بیماری کرونا را تحت شعاع قرار دهد، زیرا بیماران دیگر تخت های بیمارستان ها را اشغال می کنند و ما را دچار چالش می کنند.

اعزام تیم های پزشکی به مناطق سیل زده

رشیدی‌نژاد افزود: تیم های پزشکی از دانشگاه هلی علوم پزشکی استان به مناطق سیل زده اعزام شده اند.

وی درباره بازگشایی مدارس نیز گفت: مدارسی که تراکم دانش آموزان آنها زیاد است، کلاس های آموزشی را دو شیفت کنید و از ورود معلم و دانش آموز بیمار با کوچکترین علائم جلوگیری شود و فاصله اجتماعی را در کلاس‌های درس رعایت کنید و تهویه کلاس ها را درست کنید و این موضوعات با خلاقیت مدیریت کنید.

رشیدی نژاد در ادامه گفت: افرادی که نوبت اول و دوم واکسن آسترازنکا تزریق کرده اند می توانند دز سوم نیز همین واکسن یا واکسن جایگزین واکسن مشترک ایران استرالیا تحت عنوان اسپایکوژن دریافت کنند و هیچ محدودیتی از این بابت نداریم.

وی با بیان اینکه واکسن ها با یکدیگر تفاوتی ندارند، ادامه داد: اگر فردی قصد تزریق واکسن آسترازنکا در نوبت اول را دارد ممکن مقداری محدودیت داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: اگر مراکز واکسیناسیون دز سوم آسترازنکا نداشتند حتما مراکز واکسیناسیون ۹ دی واقع در پردیس دانشگاه علوم پزشکی و شفا دارند و مردم به این مراکز مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبرگرافــــ...

آسمان بردسیر
آسمان بردسیر
آسمان بردسیر
آسمان بردسیر
آسمان بردسیر

تماشا کنید...

بخش خبری آسمان بردسیر
بخش خبری دوشنبه 26 تیر ماه

آخرین اخبار