به گزارش آسمان بردسیر، علی شمسی نیا مدیرعامل مرکز درمانی بیماران خاص کرمان در گفتگویی ضمن تقدیر از خیران استان کرمان در راستای اعتماد و کمک های خداپسندانه به بیماران خاص افزود: کرمان نخستین استانی است که طرح پیشگیری از بیماری ها را به صورت هدفمند اجرا کرده است.
وی با بیان اینکه پیشگیری از بیماری بهتر از درمان است و با اجرای طرح های پیشگیرانه می توان از هزینه های هنگفت بیماری ها جلوگیری کرد اظهار داشت: موسسه خیریه دارالشفای امام رضا (ع) در راستای پیشگیری از بیماری ها علاوه بر اجرای طرح های پیشگیرانه نسبت به راه اندازی آزمایشگاه ژنتیک اقدام کرده است.
مدیرعامل مرکز درمانی بیماران خاص ثامن الحجج (ع) استان کرمان، کمبود پزشک متخصص در دارالشفای امام رضا (ع) را یکی از مشکلات این مجموعه عنوان و تصریح کرد: آزمایشگاه ژنتیک این مجموعه هم اکنون آماده بهره برداری است و به محض تامین پزشک متخصص از طرف دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی نسبت به تامین پزشک متخصص ژنتیک برای خیریه دارالشفای امام رضا (ع) قول مساعد داده است گفت: دارالشفای امام رضا در هشت هزار متر مربع در حال احداث است که ۲ فاز اولیه آن به بهره برداری رسیده و ارزش ریالی این ۶ فاز با وجود ملک مرغوب ۴۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
شمسی نیا افزود: فاز اولیه دارالشفای امام رضا (ع) مجهز به بخش های درمانی و فاز دوم مربوط به مجهزترین آزمایشگاه ژنتیک کشور و رادیولوژی است.
وی با بیان اینکه در ایام سومین سالگرد شهادت سپهبد شهید سلیمانی در بازدید نماینده بنیاد مستضعفان از این مجموعه با راه اندازی بخش رادیولوژی، ام آر آی و نصب دستگاه های جانبی در دارالشفای امام رضا کرمان موافقت شد.
مدیرعامل مرکز درمانی بیماران خاص ثامن الحجج (ع) استان کرمان با تاکید بر اینکه آزمایشگاه ژنتیک دارالشفای امام رضا (ع) تاکنون ۸۰ میلیارد تومان هزینه داشته است تصریح کرد: به محض تامین پزشک، این بخش فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۰ هزار بیمار خاص و سختدرمان تحت پوشش موسسه خیریه ثامن الحجج و دارالشفای امام رضا (ع) کرمان قرار دارند گفت: این موسسه خیریه در راستای راه اندازی کلینیک های خاص مانند کلینیک دیالیز، دیابت، درد، زخم، خدمات در منزل و … برای بیماران خاص و سخت درمان در حال فعالیت است.
شمسی نیا با اشاره به اهمیت پیشگیری از بیماری ها و جایگاه این مهم در کاهش بار مالی دولت در بخش دارو و درمان اظهار داشت: همچنین مرکز جامع پیشگیری از بیماری ها برای نخستین مرتبه در کرمان راه اندازی شده و در حال خدمات دهی به مراجعه کنندگان است.
وی ادامه داد: احداث این مرکز در راستای پیشگیری از بیماری ها و کاهش بار مالی دولت در بخش بهداشت و درمان بسیار موثر است.
مدیرعامل موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) با تاکید بر اینکه زیرساخت های خوبی برای بیماران خاص در کرمان ایجاد شده است گفت: هزار و ۲۰۰ بیمار تلاسمی، ۳۰۰ بیمار هموفیلی و سه هزار بیمار پیوند، همودیالیز و نارسایی کلیه در این استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه نخستین بنای موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) در کرمان سال ۱۳۷۰ نهاده شده است افزود: آن زمان حتی در کشور نیز چنین موسسه ای وجود نداشت.