معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کرمان خبر داد؛
تولید ۲۳ هزار تن گوشت قرمز و ۵۲ هزار تن گوشت مرغ در کرمان

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: تولید سالیانه گوشت قرمز از واحدهای دام سنگین و سبک استان کرمان ۲۳ هزار تن است.
گوشت قرمز

به گزارش آسمان بردسیر، مهر نوشت: محمد علی اسماعیلی معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان کرمان با اشاره به تولید سالیانه 23 هزار تن گوشت قرمز از واحدهای دام سنگین و سبک استان گفت: استان کرمان دارای زنجیره کامل صنعت طیورگوشتی، شامل یک واحد مرغ اجداد به ظرفیت ۱۵۰ هزار قطعه و تعداد ۳و احد مزرعه مرغ مادرگوشتی به ظرفیت ۴۶۶ هزار قطعه است.

 

او افزود: در استان کرمان، ۲۹ واحد مزرعه مرغ تخم گذار با ظرفیت قریب به ۲ میلیون قطعه و تولید تخم مرغ سالیانه ۲۸ هزار تن با تکنولوژی روز دنیا در حال فعالیت هستند.

 

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کرمان بیان داشت: ۶۲۱ واحد مرغ گوشتی، به ظرفیت ۱۰ میلیون قطعه با تولید سالیانه ۵۲ هزار تن گوشت مرغ در حال فعالیت و تأمین نیاز استان هستند.

 

او تصریح کرد: استان کرمان از معدود استان‌هایی است که زنجیره کامل تولیدگوشت مرغ را دارد و از طریق شرکت تعاونی مرغداران مدیریت می‌شود.

 

اسماعیلی گفت: در زمینه صنعت دامپروری استان کرمان با توجه به وسعت و امکان تولید شیر و گوشت قرمز، تعداد ۶۸۰ واحد گاو شیری پرتولید با ظرفیت تولید سالیانه ۲۵۰ هزار تن شیر در حال فعالیت هستند که تعدادی از این واحدها طی سال‌های اخیر به عنوان نمونه استانی و خصوصاً کشوری معرفی شده اند.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبرگرافــــ...

آسمان بردسیر
آسمان بردسیر
آسمان بردسیر
آسمان بردسیر
آسمان بردسیر

تماشا کنید...

آخرین اخبار